Ledarpresentation Jonathan

Tjena!

Jag heter Jonathan och är 27 år gammal. Om jag har rätt i min beräkning blir detta mitt femte år på lägret.  I dagsläget inväntar jag ett litet försiktigt godkänt på en examensuppsats som jag skrivit för att få titulera mig som fritids och idrottslärare. Inkommer detta godkända betyget kan jag påbörja mina studier till församlingspedagog i höst.

Jag är huvudledare för lägret och det är mig som ni mejlar och pratar med om ni ringer.  Jag kommer att försöka var på båda lägren i sommar. Jag har en fot inne i konfirmationsarbetet men en fot inom orienteringen. Jag har arbetat med konfirmationsarbete sedan 15 års ålder och har under de senaste åren fått mer ansvar för undervisning i konfirmationsarbetet. Meriter inom orientering är att jag vunnit en etapp på O-ringen.

Jag ser fram emot att få genomföra ett ”normalt” läger utan alla restriktioner som varit under pandemin. Hmm… Ett partytrick jag har skulle nog vara att jag kan öppna glasflaskor och aluminiumburkar som ett världsrekords. Har ni inte koll på detta kanske det kan demonstreras under lägrets gång.

Ses på tisdag!