Ny huvudledare

Jag heter Jonathan Persson Dahl och är 26 år gammal. Jag är den nya huvudledaren för detta läger. Så det är mig som ni har mejlkontakt med eller som svarar när ni ringer. Jag studerar för närvarande i Växjö till fritidslärare för att sedan utbilda mig till församlingspedagog. Mina erfarenheter utav orientering kom vid första lägret där jag börja delta i träningar och fick upp ögonen för orientering.

Jag har deltagit som ansvarig konfirmationsledare de senaste 3 åren och har fått äran att leda detta läger. Mina erfarenheter utav att vara konfirmationsledare kommer sedan jag var 15 år och var ung ledare under konfirmationsläsningar. Därefter har detta stegrat tills jag fick en tjänst som barn och ungdomsledare i Svenska kyrkan.

En rolig funkfact om mig skulle vara att jag lärt mig busvissla utan händer för att uppmärksamma mig i större elevgrupper när jag det är hög volym.

 

Vi kommer fortsatt att presentera våra ledare här på vår hemsida så ni får en inblick i vilka ledare ni kommer att stöta på i sommar.

 

Allt gott!