16 juli

Hej alla fina läsare, nu är det de sista blogginlägget för detta år och det slutar såklart på topp med oss i Pocahontas.

Denna dag började väldigt tidigt för vissa då vi äntligen fick pranka syd. Klockan ställdes på 03.50 och med 3 dunkar saft och 3 paket cornflakes begav vi oss till syd.
Det ryktades om att en viss ledare vid namn Åsa Holmqvis sagt till sydledarna och även förvånat dom för vad som komma skall. Såklart sa ju även sydledarna att syd skulle komma samma natt men som tur var möttes vi inte på vägen.
När vi kommit fram till syd fick 5 tappra nordare gå in tillsammans med Emmilie och förstöra lite för syd.
Saft hälldes ut och blandades med cornflakes, kaviar las på handtagen och en stol tejpades upp på kylskåpet.
Efter 7 minuter gick vår lilla trupp tillbaka till nord.
När vi kommit fram såg vi vad syd hade gjort. Minst 200 plastmuggar stod på golvet vissa med vatten i och vissa bara tomma.
Då tänkte vi ”åh vad dåliga. Klarar ni inte ens av att fylla alla muggar”
Vi började ta upp de muggar som gjorde att vi inte kom upp och när vi sedan stod i våra respektive korridorer insåg vi att alla toalett dörrar var borta.
Vi måste ändå säga att det var ett bra prank.
Trots detta gick vi och la oss i några timmar för att sedan gå upp och ställa iordning allt.

En utav våra nordare fyllde faktiskt år idag. Och det var Nora som vi sjöng för på morgongympan.

Vi behöver inte ens nämna längre vad som hände där på morgonkvisten för det borde ni vid det här laget redan listat ut.
Men vi blev mätta och belåtna och gick till kyrkan för våran sista gudstjänst.

Till lunch åt vi inte pankisar för det var tydligen korv med makaroner (klara är fortfarande tveksam) .

Därefter gjorde vi våra sysslor och övade på våra hemliga (och mycket bra) uppträdande. Sången satt som en smäck och ni borde vara taggade på att både höra och se våra fantastiska talanger.

 

Till middag åt vi de efterlängtade tacosen. Det blev mycket uppskattat.

Eftersom vi måste vara utvilade på tisdag fick vi vara uppe sent och mysa med varann istället för att gå och lägga oss tidigt.
Filmmys gick till en helt ny nivå och alla verkade uppskatta det.

Andakten idag hade Klara, Kajsa och Tove och det sjöngs Håkan och Ära till ditt namn. Mamma Åsa blev inte lika nöjd med Håkans text då hans bilrutor tydligen var väldigt smutsiga och det kan ha nämnts en svordom eller två.

Efter andakten fick Tinder-Åsa spinna loss och para ihop konfirmander med varann. Speeddejting och Tinder blev till verklighet.

Natten blev lång och några av oss tyckte att ledarnas buss behövde en liten finish och plastade därför in den med plastfolie och mitt i denna hets tyckte dom att ”ÅH det vore gott med lite chokladbollar såhär runt 4” .
Ledarnas reaktion kom ju då dagen efter och därför ingen uppgift för oss att skriva om. Cliff hanger.

Nu säger vi hejdå och tack för denna sommar och tid. Pocahontas lämnar er i frid. Nu kommer inga fler inlägg ifrån oss så tack och godnatt ifrån Biff-Arvid, Ludvig, Jakob, Ylva och Klara. Och såklart våran mamma Åsa. (Frånvarande mamma men vi gillar dig ändå.)

Lämna ett svar