Godag allihopa!!!

Igår var vår första hela dag här. De flesta hade antingen problem med att sova eller sov inte alls. Några av de starkaste på lägret startade dagen med ett löp och cykel pass. Olyckligtvis så paja Linns kedja och har inte lyckats fixa den till denna dag. Efter detta pass så hade vi morgongympa i form av lägerdans. Det rycktas också om att David gjorde det utomordentligt bra. Getgus med ”g” träffade också Jesus innan detta och de har sedan dess blivit väldigt nära vänner.

Efter frukosten så gick vi till sjöängen i extrem hetta och  vi lekte namnlekar hur länge som helst. Några av dessa lekar var apan i trädet som Linn och Erika vann sedan hade vi en stafett där bara de bästa vann.

Efter lekarna så tog vi med vår nya maskot som blivit lämnad på planen över natten vid badet. När vi kom till den första badplatsen så höll några gubbar på att ta sönder våran fin fina brygga. Men som tur var så hade Sigrid ett hemligt badställe som de visade för oss alla. Under badet så drunknade nästan Getgus på grund av att han/hon hade tagit för många kallsupar.

När vi väl käkat lunch så sysslade vi med våra sysslor vilket inte var det roligaste vi gjort de var tråkiga dock så gjorda alla på lägret en extraordinär insatts. Som belöning fick vi äntligen egen tid som många spenderade genom att kolla orienterings vm tyvärr så tvingade ledarna oss att lämna precis då Tove Alexanderson startade vilket alla blev väääldigt deppiga över.

Vi åt middag där inte alla fick samma mat för att läger syd hade ätit upp den. Men som tur var så gaskade lag Thor upp sig inför poängjakten där dem fick full pott, tack vare att dem var bäst. Efter det så var det fritid igen där alla gjorde en mängd olika saker.

Det ösregnade på kvällen och i vissas rum regnade det in viket var jobbigt för dem. Detta gjorde också att vi hade andakten inomhus vilket var relativt trevligt. När detta väl var slut så gick alla och la sig prick klockan 22:00 förutom Jonatan som la sig lite extra tidigt och förtjänar därför en riktigt stor guldstjärna.

Fån oss alla till er alla sov så gott och dröm söta drömmar.

//Familjen Thor