Läger Nord 10 juli – Mer repetitioner och LM lång

Halli hallå!

Idag är det hyenornas tur för blogg igen.

Vi vaknade av härliga kastrullock som Pernilla, Åsa och konfirmanden Ida slog mot varandra, det var ljuv musik för våra öron.

Idag var det ingen morgongympa utan vi gick direkt till kyrkan för att va med på församlingens morgonbön. Sedan gick vi direkt till frukosten och alla var väldigt hungriga då det blev lite senare än vanligt.

Sedan var det dags för konfaläsning och vi fortsatte jobba i våra grupper med redovisningen. Sedan gick vi och åt en tidigare lunch som alltid när vi skriver blogg består maten av pyttipanna vilket det var blandade åsikter om. 

Sedan var det dags för lägermästerskap i långdistans då vi åkte buss till Skurugata med syd. Det gick bra för Nord då vi tog fler pallplatser än syd i båda klasserna. Och såklart är ju LM-lång viktigare än sprint och stafett.

Sedan åkte vi tillbaka och duschade innan det var dags för middag. Den bestod av makaroner och köttbullar. Efter middagen hade vi sysslor innan det var dags för lugn stund. Efter det var det dags att fixa inför pranket mot syd, vi gick till Willys och köpte grejer och planerade vem som skulle göra vad. Hur pranket gick får ni höra imorgon.

Sedan hade vi kvällsfika och andakt innan många somnade lite tidigare än vanligt då vi skulle upp mitt i natten.

Hejdå nu slipper ni oss. #mmyää