Läger Nord 7 juli – Gudtjänst och Disco

Hej whatsup va händer!?

Igår den 7 juli var det äntligen dags för discot. Därför bestod väckning av YMCA samt andra partylåtar. På morgongympan körde vi en lek som gick ut på att de längst bak i ledet skulle varva alla och sen mötas på mitten, leken hette sista paret ut. Vi gjorde den leken eftersom vi bara hade två ledare kvar på nord, resten var nämligen på tjoget. Vi gick sedan till frukosten som var lika delikat som vanligt. 

Eftersom det var söndag var det dags för gudstjänst där vi från Nord hade Joel som kyrkvärd samt Klara, Emmy och Ida som läste dagens bön. Alla fyra gjorde ett fantastiskt jobb. Därefter gick en del tillbaka till boendet och några till Syd för att heja på JVM. Efter det var det lunch där det bjöds på efterlängtade spagetti med köttfärssås. Efter lunchen hade vi sysslor där vi äntligen fick tvätta våra kläder. 

När sysslorna var klara var det dags för konfaläsning. Denna dag hade vi besök av Pernillas bonusbarn Aidan och Ethan som har en judisk tro. Vi hade en station med Aidan och Ethan när de berättade om hur det är att leva som jude i USA. På den andra stationen hade vi tävling om vem som först kunde lära sig Guds tio budord. 

Efter kyrkan gick många till Willys eftersom vi hade fritid fram till middagen. Efter det satt alla och tog det lugnt, gjorde fejk-legg och taggade till discot. Vid klockan 17 avnjöt alla en utsökt middag som var kyckling med smörstekt potatis samt sås. Alla åt raskt upp innan vi begav oss tillbaka till Nord för de sista förberedelserna. Alla bytte om och blev sitt finaste jag igen innan vi i samlad trupp gick till discot. En del blev insläppta på direkten men en del blev busted för fejk-legg och hade lite svårigheter. Discot bjöd på mycket dans, musik, svett och tårar. Det som hände på discot stannar på discot…

När alla var klara med dansandet och klockan slagit 21 var det dags för ett kvällsdopp på campingen. Vattnet var kallt och uppfriskande. Trötta och glada gick alla tillbaka till boendet för lite kvällsfika. Denna dag var det inte andakt då klockan var väldigt sent. 

Tack och hej det här var sista bloggen från Simba 🙁