Onsdag 5 juli

Tjo tjena bloggen farmor här

Efter en natt med lite sömn då vi sov på madrasser, gick vi upp lite olika tider då det var dags för tävling. Vissa väckte andra… Tack så mycket. Vi tackar gud för den goda frukosten som många uppskattade, speciellt yoghurten. Efter frukosten smet några till tc, andra fick städa och några packade ihop sina grejer. På TC kämpade Oscar igenom trosbekännelsen och gud gav oss lycka till på tävlingen. Tävlingen gick olika bra för olika personer. Grattis till våra nordare Tilda och Olle som båda vann sina klasser. Vi krossade syd som vanligt.
Efter tävlingen duschade vi och åt lunch. Sen hoppade vi på bussen och åkte hem till Eksjö. På bussen sov nästan alla. När vi kom hem hade vi lugn stund på våra rum vilket var väldigt uppskattat av många eftersom vi var väldigt trötta efter tävlingen.
Sen hade vi middag. Efter middagen hade vi storstädning i hela boendet, alla städade sitt egna rum och vi hjälptes åt med alla sysslor. Efter städning hade vi mys på campingen. Vissa gick till campingen andra cyklade. På campingen badade några, vissa körde lekar, någon spelade gitarr medan andra åt glass.
Efter vi kom hem från campingen hade vi kvällsfika och andakt. Kvällsfikat är alltid lika gott och andakten var väldigt intressant men mycket rolig. Dagen avslutades med godnattkramar av ledarna.
Många kramar från Farmor
Hjalmar, Albin, Hanna, Siri, Ida och Ronja

Lämna ett svar