Söndag 1 juli

Tjena morsning korsning

Ännu en dag har gått och idag blev det en tråkig väckning innan vi gick bort till ängen där vi kör morgongympa varje morgon. Idag körde vi ”kom alla mina små kycklingar” med Rasmus som mamma. I början var det lite oklart exakt hur man körde men efter ett tag gick det bättre. Efter frukosten hade vi gudstjänst, då det är söndag, där Anton var värd från nord.

Till lunch blev det en favorit i repris med spaghetti och köttfärssås som var lika god som förra gången.

Efter lunch var det sysslor innan vi gick till kyrkan igen för konfaläsning. Där hade ledarna modevisning och visade upp de olika färgerna/kläderna som används av prästerna under kyrkoåret. Efter den fantastiska modevisning blev vi indelade i grupper och fick en bibeltext vi skulle tolka och dramatisera (med en mer modern twist). Alla gruppers framträdanden var riktigt roliga.

Sen åt vi middag där det serverades kött och potatis vilket även det var uppskattat. Efter middagen hade vi en lång tid för fritid där det hittades på olika saker. Några tränade, badade, slappade och sjöng på Willys, det fanns även dem som dansade i korridoren (det går att se på våran instagram).

Sen var det kvällsfika som är lika gott som alltid och andakt.

Go’kväll rondell

Lille-skutt
(Elsa, Oscar, William, Sigrid och en sovandes Disa)

Lämna ett svar