Spiderman här :)

Efter en stressad väckning då det var tävling mellan andra och tredje våningen vem som var redo först (en tävling som slutade oavgjort då de båda ansvariga ledarna inte kunde komma överens), var det dags för morgongympa i form av en intensiv krabbfotbollsmatch. När frukosten var avklarad var det dags att för oss att reda ut det ganska svårtolkade schemat. Där vi kom fram till att det var dags för konfa undervisning och där temat var dödsåpärlorna. Under konfan provade vi dels ut kåpor till fotograferingen, gick på en ganska kall gravstensvandring i regn och fick besök av en begravnings entreprenör. Efter det var det direkt dags för lunch en välbehövlig lunch bestående av spaghetti och köttfärssås. Sysslorna som vi som vanligt gjorde efter maten gick förvånansvärt bra och ingen hade några oväntade problem.

Dagens träning bestod av en rolig momentbana. Bland annat kurvbild, kompass, micro och en korridor. Flera av oss saknade innan träningen cyklar av olika anledningar, bland annat Tim, som crashat dagen innan med sin. Under träning fick ytterligare två cyklar punka vilket ledde till att bussen behövde komma ut till träningen. I bussen upptäckte vi till vår glädje att det även fanns en kiosk, Mycket uppskattat! Vi funderar dock på om det skulle vara Thanos fel att så många cyklar har gått sönder den senaste tiden.

Det blev mycket stressigt till middagen där det bildades ett sjukbord med de nu tillfrisknade sjuklingarna. Efter maten var det dags för en mycket lång och varm fotografering. Vilket förmodligen berodde på att vi var mycket hetare än syndarna i våra snygga kåpor. Vi hade en lugn stund och kvällsfika innan det var dags för den efterlängtade andakten. Där först en hel del intressanta frågor togs upp och det sedan äntligen va dags att få reda på våra hemliga kompisar. Det visade sig att vissa hemliga kompisar varit mer engagerade än andra, Harry hade bland annat fått en sparris av sin hemliga kompis och Vilgot fick både en skål och en skattjakt, medan vissa andra kände sig rätt bortglömda. Dagens guldstjärna delades ut till Sigrid för hennes engagemang som hemlig kompis. Själva andakten var väldigt kort innan det var dags att lägga oss. Under natten skedde även ett försök till massrymning från boende som ledarna dock upptäckte.