Tisdag 3 juli

Hopp hopp tjo hej!

Den senaste dagen har vi varit i Ankarsrum och deltagit i tävlingen tjust två dagars. Vi väcktes av en förskräcklig förbannelse av munkar. Tydligen försökte de prata latin men det lät som de försökte beställa pizza på italienska. Vår frukost bestod av himmelska croissanter och alla tropisk frukt du kan tänka dig och våfflor och en choklad fontän…NOT!! Det blev det vanliga äckliga gröten med de torra mackorna.
Sen så hoppade vi hem och packade till tjust. Efter vi hade packat städade vi fort som bara den. Några tog sjuttiofem år på sig att packa medans andra var snabba och hann leka lekar. Sen var det dags att hoppa till lunchen och denna dag var det pyttipanna. Gott!
Sen åkte vi med bussen till tjust. Hälften sjöng och hälften sov. Efter en lång bussresa kom vi äntligen fram till Ankarsrum. Nu var det äntligen tävlings dags. Tävligen gick okej för de flesta. Grattis till Albin och Amanda som båda kom på en fantastisk andra plats. Vi alla i mini-hopp var glada för att vi kom i mål.
Efter tävligen var vi alla tvungna att duscha för vi alla hade färgat håret rosa!! Efter duschen åt vi en god middag. När middagen var uppäten fick vi tid att umgås. Sen var det andakt och sen skulle var det hopp i luftmadrass. För utom för Olle. Han sov på en handduk.
Många hoppiga kramar från mini-hopp.
Elsa, Olle, Anton, Clea och Olivia

Lämna ett svar