Tja Tja! Black Widow här, dock för sista gången ☹

Denna härliga dag började med att Thanos lärjungar väckte alla hjältar genom att spela ”Every Breath You Take” och stirra ner på alla som sov. Lite skumt, men så får det vara. Efter väckning blev det stund för morgongympa. Idag var temat reaktion då varje hjälte skulle byta position eller stanna i samma vid angiven signal. Nästan som på en bootcamp. Det blev inte heller bättre då det var blött i gräset. Därav klagades det en hel del. Därefter bar det av mot frullen. Idag, precis som alla andra dagar, var det gröt och mackor på menyn. Lite tröttsamt kanske, vem vet?

Som några av er kanske vet så startade vi en ny lek vid namn ”Killergame”. Efter morgonbönen var det fritt fram att ”döda” den som stod på sin lapp, dock fanns det några immuniteter som ett gäng av hjältarna inte fick uppfattning om. Det gjorde så att många olika mordförsök misslyckades, varav det främsta var efter konfan då Noah försökte döda Jonte. En av immuniteterna är då förstås att man inte får döda någon under undervisning, oavsett om det är konfa eller OL.

Apropå konfa. Pärlan för dagen var en av de två kärlekspärlorna. Nordöst började med att vara i kyrkan och bevittna ett fantastiskt fint bröllop mellan Linn och Kimberly. Nordväst började med att skriva först dåliga och sedan bra saker som kan hjälpa eller stjälpa ett förhållande. Efter en stund bytte vi, och då var det Johannas och Pontus tur att gifta sig. Sedan bar det av mot skolan. Inne på skolan fick vi alla klippa ut varsitt hjärta där man fick skriva sitt namn på. Efter det skulle alla skriva något fint till varje person på varje hjärta.

BILDER HÄR [Editors note: Jag har inte fått några bilder?]

Till lunch bjöds det på delikat lax med potatis och sås. Vi fick inte längre välja vart eller med vilka vi ville sitta med. Vilket uppskattades av många, fast inte av alla. Platserna infördes då det på en andakt kom fram att folk inte hade pratat med alla. Eller i vissa extrema fall inte ens tittat på alla. Lärjungarna kunde absolut inte stå ut med detta, så de kom på en drastisk lösning.

Efter lunchen var det dags för LM i medel. Till allas lättnad skulle vi ta oss dit med buss och inte med cykel. Istället fick vi stå ut med 30 graders värme och som vanligt var alla missnöjda med tävlingsresultaten. Vinnaren i herrklassen blev till slut Tim och i damklassen vann vår alldeles egna Hedda. Grattis till dem! Och alla som orkade dra sig runt i det tuffa förhållandet.

Efter en tuff dag i skogen var alla vrålhungriga, så det passade perfekt med en god middag. Denna kväll serverades svingoa kycklingspett med sötsur sås och ris. Det slank ner i alla hjältars magar utan någon som helst typ av motstånd.

Därefter var det fritid där vissa gick och spelade discgolf medan andra handlade glass eller åkte till Dollar Store. Lovisa råkade även ut för en liten olycka då Wille av misstag kastade en av hans discar på hennes smalben. Hon pratar nog mer än gärna om hur ont det gjorde 😉

Dagens andakt innehöll ovanligt många sånger vilket det var delad uppfattning om, frågelådan var däremot inte lika full som vanligt. Lite tråkigt enligt många. Men det är bara att hoppas att det inte blir en långsiktig torka.

Tack för oss och för den tiden vi fick spendera på denna planet! Nu bär det av mot andra hjälteinsatser på någon annan främmande planet.

Mvh Black Widow