Tja tja bloggen! Doctor Strange här på ett snabbt besök.

Söndagen bjöd på ett kaosartat läger nord… eller det var åtminstone vad de lediga ledarna – Isac och Oscar – trodde. Jag var så pass imponerad av detta prank att jag använde tids-stenen för att utforska en spännande tidslinje som nästan inträffade på läger nord i söndags.

Alternativ Tidslinje: THANOS GÅR TILL ATTACK

[Söndag 14:07] ”Ledarmöte nu!!!!!!”, utbrast Åsa i ledarchatten. Något allvarligt hade hänt på läger nord och ingen tid kunde gå förlorad. Loki-mamman Thea var försvunnen, samtidigt kunde man se Thanos, med sin kolossala armé närma sig Avengers nya gömställe. Hade Loki återigen förrått oss? Hur kunde Thanos hitta oss så snabbt?

”Våra nya superhjältar är inte redo,” grät Felicia ut i förtvivlan ”Vi behöver fortfarande en vecka till innan vi har en chans mot Thanos armé.” Erika och Åsa höll med, det fanns fortfarande många oändlighetsstenar [frälsarkranspärlor] kvar att gå igenom.

”Vi måste fly,” säger Åsa. Erika nickar instämmande och gör sig redo för att meddela ungdomarna. Men det var redan för sent. Inte ens om alla ledare hade varit på plats hade Thanos armé kunnat stoppas. Alla guldstjärnor han hade samlat på sig sedan lägrets start hade gjort honom för stark.

Är det här slutet på berättelsen om våra superhjältar?