Tjena Bloggen, Vinnarna här (Familjen Nasse).

Vi började gårdagen med att bli väckta av ledarna med låten Oboy vilket vackert väder.

Sen drog vi oss till gräsmattan och gjorde vår vackra läger dans. Och fortsatte mot frukosten.

Efter frukosten gjorde vi våra sysslor, vi i familjen nasse gjorde vår tvätt. Ena tvättmaskinen centrifug funkade inte, så Julias hoodie blev alldeles dygn sur.

Sen drog vi oss mot aulan där vi träffade på vår präst Pernilla. Där började hon med att ha en kort gudstjänst. Där vi fick stämma upp våra stämband och visa att vi är bättre än syd.

Under konfapasset lärde vi oss slå i bibeln och fick våra frälsarkrans armband.

Efter konfapasset gick nästan alla i nord till fotbollsplanen där vi träffade på några tjejer med käpphästar, vi frågade om vi fick testa och de fick vi såklart. Shoutout till Frida och hennes vänner.

Till lunch fick vi sedan pastasallad.

Efter lunch gick hela nord till campingen där vi badade, spela beachvolleyboll och köpte glass. På campingen träffade vi Gurkis som har 119 tusen följare på Youtube.

Till middag fick vi potatissallad och skinka.

Efter middagen fick vi i uppgift att intervjua våra roomies och måla av viktiga detaljer på en karta som var blank. Som vi sedan ska använda och springa på tillsammans med vår roomie.

På andakten berättade alla om sin roomie, vi tog frågorna som fanns i frågelådan, Thea läste en text och vi lyssnade rymdpojken.

Det var allt för oss,

Tack o hej stor Nasse kram.