Torsdag 22/6

Hej hej familjen Skrållan här. Halv åtta blev vi väckta av den mest klassiska ”godmorgon” låten av Kicki Danielsson. Efter det hade vi morgongympa där vi fick lära oss halva lägerdansen, härlig start på morgonen. Sen blev det dags för frukost som fick en stabil 7/10.

Under förmiddagen efter frukosten var det dags för olika lära känna lekar på fotbollsplanen. Till lunch blev det köttbullar med mos som får 9/10 potatisar.

Efter lunchen var det dags för sysslor och lagom till att alla sysslor var klar kom även Wilma, som blev en ny medlem till Skrållan. Sedan hade vi våran fantastiska brännboll/ fotbolls turnering där Syd nätt och jämnt vann ( Ps Syd var 10 personer fler än Nord). Det var många som passade på att ha lite egen träningen efter turneringen där några sprang, cyklade eller badade.

När alla var klara med sin träning och hade duschat och badat var det dags för middag. Till middag blev det potatis och kyckling klubbor som förövrigt får 5/10. När man var klar med middagen hade man fritt fram tills det var kvällsmackan vid ca 20.30. 21.00 var det andakt med kära pappa Henke där han berättade en lång men spännande historia, vi sjöng också några trevliga låtar tillsammans.

22.00 var det dags att sova och våra kära ledare kom runt i våra rum och nattade oss och alla somnade gott.

Vänliga hälsningar Skrållan som består av Olivia, Atle, Julia, Wilma och Edvin.