21/6 Midsommar – Toker

Halloj i lingonskogen!

Idag var det månadens enda midsommarafton och därför blev schemat lite tokigt. Vi började den fantastiska dagen med en trevlig dansstund runt Oscar aka midsommarstången. Dvärgarna dansade t.ex. som grodor fast de egentligen inte är det.

Sen hade vi sysslor punkt. Efter det var det poängjakt där vi även träffade nordarna, och alla sprang runt som tokar i Eksjö city. Ledarna fick bl.a. nya dejter, fin musik och snygga danser.

Det kanske låter underligt, men sedan var det tydligen dags för sillmacka som visade sig vara köttfärssås och spaghetti… Där blev vi lurade utropstecken gånger tre.

Nu tappade vi lite spåret här, tangenterna spårar… Efter Sillmackan så gjorde vi oss midsommarfina i hopp om en dans. Vi midsommarstången bjöds det på ljuvlig musik och dans av Eksjös folkdanslag aka folklandslag enligt Ludde som vi ingick i. Sedan så kom den stora dagens absoluta höjdpunkt. Nickey försvann. ”WHERE ARE YOU NICKEY?????” haha oj så tokigt det kan bli. Sedan så bjöds det på riktigt härligt bad med volleybollspel i världsklass.

Sedan kom dagens andra absoluta höjdpunkt. EFTERRÄTT!!!!!!! Men först lite potatissallad och skinkbitar. Belåtna och mätta efter den fantastiska efterrätten inleddes fotboll och brännboll med nord där vi alla hade det kuligt som en riktigt stor härlig familj. Sedan så trallade vi muntert vidare till kvällsfikat, ytterligare en riktigt bra höjdpunkt. En klocka krossades mot golvet. Där bjöds det på mer skratt, även från butter, innan vi skyndade vidare till den väldigt sena kvällsandakten. Hihihi oj så tokigt det blev😊

Utropstecken NeGoKsNoGniL i JoLlAh😊

#Fredrika#LisaX2#Oskar#Jacob#Gustav