Dopardagen

Vi vaknade tidigt denna dag av musik och dans. Strax därefter var det dags för morgonlek i form av gammal hederlig kull. Efter en helt vanlig sång till Gud åt vi en helt vanlig frukost.

Sedan var det dags för konfa läsning i skolan och vi snackade om hemlighetspärlorna. Där fick vi döda 3 personer. Ur trosbekännelsen fick var och en av oss ett ord som vi skulle tolka och därefter rita.

Till lunch serverades pannbiff med potatis, tjohoooo! I vanlig ordning var det dags för sysslor i våra familjer. Allrummen blev såklart renast. Finklädda ungdomar utan tofflor vandrade sedan ner mot kyrkan. Där dopades Ash, Svea och Linn in i den Kristna församlingen medan vi kollade på. Det bjöds på fina stämmor när vi bland annat sjöng Life is a Highway.

Efter besöket i kyrkans spreds konfirmanderna ut i Eksjö. Vissa besökte Lennarts berömda café medan andra bakade fantastisk god kladdkaka. Vi fick även reda på att Ölands jordgubbar är mycket godare än dem från Kalmar. Därefter åt vi en smaskig burgare där vissa valde att ha melon på. De lyxade till det i köket då de gav oss chokladboll och morotskaka.

Vi hade därefter en lugn stund där alla såklart låg harmoniskt i sina egna rum. Efter den lugna stunden hade vi ett stort uppehåll. Vissa valde att träna cykling och rullskidor medan andra valde att ha kul. Efter detta samlades vi för dagens höjdpunkt, frågestunden.

Erik L briljerade som vanligt med sina svar och Olle F förklarade sin kärlek till Stina vilket vi för Olles skull hoppas var ömsesidigt. Mackorna var såklart smörade riktigt dåligt men snart är det vår tur och då kommer det självklart vara gudomligt. Kladdkakan innehöll typ ingenting men glassen toppade resultatet. En vanlig andakt följde efter det med mycket sång, bland annat sånger vi aldrig hört innan, men också allas favorit Ropa till gud. Som vanligt däckade alla vid 22.

Hejdå! Kokostopparna out.