Hej hallå!

Vi väcktes av fredagstaggade ledare som erbjöd oss chips i mängder. De hade varit för lite dansande på de sista så vi startade med lägerdansen och vidare till frukosten hoppades de över levande bockar. Vi åt samma frukost som vanligt.

Hela förmiddagen planerade vi våra hela 10 min vi får i kyrkan, stay tuned alla där hemma. Återigen blev det pannbiff och potatis med tillbehör. Satte oss på cyklarna och trampade iväg till medel träningen. Det var varmt och lökigt och efter träningen drog några tillbaka medan andra drog till badet.

Till middag serverades potatis med kattspya, alla valde inte att äta utan stack till pizzerian och köpte med sig mat. Pizzafolket kom tillbaka lite sent och där väntade den inställda lugna stunden. Efter prat och diskussion fick vi tillbaka den lugna stunden och gick upp och sov i 30 min. Hugos sisu pass var next på schemat och vi lärde oss om hur man lindar stukade fötter och vad som är bra att ha i en sjukväska.

Denna dag hade vi vår frågestund, kvällsfika och andakt på campingen. Albin lade även en liten beställning till pizzerian på bland annat 13 kebabrullar. På frågestunden fick Märta och Marcus till det. Efter det blev de kvällsbad och fika. Hela 40 min senare än vanlig läggdags gick vi och la oss.

Hejdå! Detta var vår sista blogg,

Kokostopparna are out.