Hej hopp gummi-topp!

Vi är Hattmakarna och vi ska blogga om 13 juni.

Dagen började med att vi blev väckta med kastrull-lock, och efter det var det dags för morgongympa. Det var fokus på fotledsstyrka och balans.

Efter frukosten fick vi träffa vår präst Pernilla för första gången. Vi hade genomgång av frälsarkransen och lite kort om Bibeln. Sedan var det dags för lunch som vår älskade Ove fixat: pastasallad. Efter lunch blev vi tilldelade sysslor, och vi fick allrum. Efter alla gjort klart sysslorna, fick vi en uppgift för att förbereda morgondagens träning. Man skulle måla av kartan med blyerts, även om vissa fuskade och kalkylerade 🙁 Sedan gick vi och badade och det arrangerades en fotbollsmatch. Sen sjöng vi och åt middag, potatissallad och rökt skinka.

Vi gick sedan tillbaka till fotbollsplanen för att ha en 6-kamp med fokus styrka. Den bestod av att hänga i stång, armhävningar, hänga i stång på annat sätt, burpees, pull-ups och lyfta däck. Vi fick sällskap av en (till en början) trevlig katt, som sedan fick spel och började riva folk. Efter traumat från både katten och 6-kampen, hade några från lägret varit och köpt glass, som vi fick till kvällsfika. Innan läggdags så blev det lite andakt i form av allsång utanför.

Slutligen gick vi till kojs och dagen var slut.

Tack för oss 🙂