Hej hopp här kommer schackrutorna i full galopp!

Dagen började med ett misslyckat hämndförsök mot Jonathans brutala väckning, men i stället för att få hämnd så fick Jonathan ett gott skratt och vi en timme mindre sömn. Eftersom Joel fyllde år fick han en ytterst exklusiv frukost på sängen tillsammans med oerhört vacker sång.

Efter härlig morgongympa och god frukost så var alla på glatt humör men det skulle snabbt ändras. För när vi kom till kyrkan för konfaläsning så väntade nämligen en härlig sovstund, depp och tårar.

Efter detta hektiska pass väntade ett gott återhämtningsmål bestående av potatisbullar och blodpudding. Men även här förstördes vårt humör när vi insåg att vi bara fick ta tre potatisbullar.

Lite lagom irriterande bjöds vi nu på stress när vi behövde skynda oss för avresa mot träningen. Efter Tjust tyckte nog ledarna vi behövde öva på att bomma lite mindre så dagensträning blev bomteknik. På vägen hem stannade vi för ett behövligt svalkande dopp i en otroligt djup sjö.

Middagen var ännu en gång väldigt snål då vi endast fick ta sju köttbullar och två vattenmeloner. Sedan väntade en efterlängtad lugn stund då många passade på att sova medan andra bokstavligen blev släpade till rummen av Jonathan. Efter detta hade vi sysslor och vi schackrutor fick köra zig-zag-zug om vem som skulle bli tvungen att städa äckelrummet.

Under fri hopp och lek tog några sönder vår lokala lekparks fina gunga medan andra skaffade nya vänner som vaktade orten. Under frågestunden stod Erik L. självklart i centrum och manglades med hälften av alla ställda frågor. Av någon anledning saknades både Lisa och Hugo under frågestunden?!

Klockan tio befann sig såklart alla på sina egna rum och somnade på direkten. Vi alla njöt av vår långa 9 timmars sömn.

#somnaritid #djupsjö #ripgungan #ortengrabbar #släpadeavjonathan #snåltmedmat #baragudvet #ekellerbjörk #alvaellerbjörk #kärleksparpåsmekmånad #sydivårahjärtan