Hejsan svejsan, idag gör den fantastiska gruppen Kolakakorna bloggen!

Dagen började med att alla såklart vaknade i sina egna sängar. Sedan fick Fanny visa sina sanna skills när vi hoppade hopprep på morgongympan. Det visade sig att det är mycket svårare att hoppa genom ett hopprep än att springa igenom. Till frukost serverades som vanligt torra mackor och slajmig gröt.

På konfapasset blev en del tillsammans med Pontus som hade ölmage medan några andra blev ihop med Simon som samlade frimärken. Vi fick också reda på Åsas hemligheter och att väldigt många vill få tag på kondomer. Senare i kyrkan spelade vi psalm-bingo där vi fick höra den fina orgeln och sjunga jullåtar. Till lunch fick vi den påhittade rätten pastagratäng med salladskyckling och ost.

Efter lunchen cyklade vi i väg i den galna värmen för att springa en momentbana. Cykelvägen bjöd på både lättcyklad landsväg och kluriga kurvor med mycket sten. På banan sprang flera utan tröja medan andra passade på att ta ett dopp i den kalla ån. De som inte badade i ån stannade för att svalka ner sig vid en sjö på vägen hem. När vi kom tillbaka möttes vi av sluga Nordare som ätit upp all tacos. Ove erkände att de var respektlösa och att han gillar Syd bättre. De två tacosarna vi fick var dock gudomliga.

Medan alla familjer gjorde sina sysslor ordentlig knöt Kokostopparna ihop allas skor. Detta ledde till att vi alla kom för sent till Johannas SISU-pass. Där vi fick vi lära oss om mental träning. Även idag briljerade vår Erik på frågestunden som han gjort alla frågestunder de senaste två veckorna. Efter frågestunden var det kvällsfika och andkvack till vår förvåning.

För första gången på lägrets historia utnyttjade konfirmanderna faktiskt nattens timmar till sömn då det var LM dagen efter, och låt oss säga att det var väl behövligt.

#alladäcka #hashtagsärintetrendigtlängre