Hola vamos al a playa!

Så väcktes vi denna varma morgon. I stället för morgongympa fick vi ta ett svalkande morgondopp på den älskade campingen. Sedan fick vi skynda oss till frukosten för att äta den vardagliga torra mackan och den sjukt koncentrerade juicen.

Efter frukosten var det dags att bege sig mot ett väldigt kärleksfullt konfapass. Där fick vi se ett romantiskt bröllop mellan våra två favoriter Stina och Olle, eftersom bröllopet var livesänt fick även kärleksparet föräldrar bevittna ceremonin. Under konfapasset fick vi även gå runt och skriva komplimanger till varandra på fina hjärtan som många av oss satt upp på väggarna.

Till lunch serverades Oves bäst fiskade lax med en fantastisk dillsås. Sedan satte vi oss i bussen med riktigt pepp musik och åkte mot medel LM. Som vanligt utklassade vi Nord i både tävlingen och snyggast vurpa (cred till Ida). Vissa mer nöjda än andra begav vi oss hemåt där det väntade goda kycklingspett med ris.

Det blev ett totalt misslyckat försök till glassmilamöte då alla for i väg på olika aktiviteter bland annat bad, discgolf och pannkaksstekning. Våran egen schackruta Kire visade sina skills på simning och trivdes som en fisk i vattnet i den stekande värmen.

Till sist var det dags för favoritstunden på dagen, den berömda frågestunden. Vi tackar anonym för en riktigt lång lista med bra tips för hur man vårdar sitt hår. Efter frågestunden var det dags för bröllopspresenter till vårt nygifta par, presenterna bestod av kladdkaka och blommor men vi måste nog ändå säga att Albins present var den bästa … Vad som hände på bröllopsnatten vet ingen, men vi alla andra låg självklart lugnt och stilla på våra rum mellan 22 och 07.

Detta var det sista ni hörde från oss schackrutor, vi är för coola för hashtags.

Adios mis amigos!