Läger Syd 16 Juli

Tjenare Bloggen! Då var det dags för det allra sista blogg inlägget. Vi i Sleipner fick äran att både skriva första och sista bloggen.

Dagen startade tidigt (03:30) eftersom vi skulle göra fuffens mot nord(NÅÅÅRD). Vi gjorde oss i ordning, greppade vattenpistolerna som vi skulle använda ifall vi skulle möta nord på vägen, och gav oss av lite dåsiga. Väl framme hos nords boende smög vi in, tysta som möss. På 20 minuter plockade vi bort deras toa-dörrar, ställde muggar fyllda med vatten i deras trapphus och tejpade för deras kranar, samt samlade ihop deras skor och kläder som vi sedan hängde upp i en flaggstång och kläderna hängde vi högt upp i ett träd. När vi sedan gick in i vårat eget hus fick vi en otrevlig syn då nord hade hällt saft och corn flakes över hela vårt golv. Det tog oss en bra stund att få bort allt och vid ungefär 05:30 gick vi och la oss igen.

Dagen startade för ”andra gången”, klockan 08:10, med att vi blev väckta med några slag i magen med kuddar av Sofia, Hanna och Jonathan. Vissa bara låg bara kvar i sängen medans andra valde att slå tillbaka. Efter väckningen hade vi morgongympa som bestod av två delar. Den första var att vi skulle ställa tillbaka Jonathans säng till sin rätta plats. Den andra delen var att vi skulle ge varandra lite kärlek i form av kramar. Sen var det då dags för den ökända frukosten som alla vet vad den består av, gröt och macka.

Efter frukosten gick vi till kyrkan för att ha morgonbön. Efter morgonbönen gick vi tillbaka till boendet för att öva på några av låtarna, men det slutade bara med att vi sjöng massa andra låtar. Efter mycket sjungande var vi hungriga som vargar och stack därför till maten. Till lunch bjöds det på korv och makaroner. Korven tog slut fort, så köket var tvungna att ”laga” köttbullar. Efter lunchen gick vi tillbaka till kyrkan och församlingshemmet för att öva in allt vi ska göra på konfirmationen.

När vi kom tillbaka till boendet så lade de flesta av oss in våra madrasser i andaktsrummet eftersom vi planerade att spendera natten där inne. Många fortsatte med konfirmtionsfix och sen var det dags för middag som bestod av mångas absoluta favoriträtt- TACOS!!!

Efter maten hände det ingenting förutom att Ludde drog extremt torra skämt samtidigt som några försökte skriva manus, inte bästa kombon.

Kvällsfikat bestod av de gamla vanliga och sen var det dags för en snabb andakt som idag leddes av Jonathan. Efter andslakten hade vi en väldigt mysig stund fram till midnatt då vi kollade klart på Titanic. Klockan 01:00 var det sovdags.

Nu vill vi bara säga tack för allt bästa syd; hoppas att vi ses snart igen. ’

Pussar och kramar från Sleipner: Lisa, Sofia, Rasmus, David och Johan.

 

 

Lämna ett svar