Läger Syd 26 Juni

Tjena bloggen nu är det Pegasus här!

Dagen började med professionell roomservice då ledarna kom in och dammsög både väggarna och sängarna. Sedan började de sedvanliga rutinerna. Vilket innebar en väldigt intim morgongympa där vi gick runt i en ring och halvt om halvt kvävde varandra samtidigt som vi sjöng ”labadi”. Efter en fantastisk frukost, med det vanliga; gröt och ägg, så fortsatte dagen med konfirmationsläsning. Där delades vi in i grupper för att bland annat diskuterade ”jag-pärlan” (en pärla på frälsarkransen), leka lekar och lära oss lite mer om varandra.  Det gjorde vi genom att rita vackra porträtt, där vi som de professionella konstnärer vi är inte kollade på våra konstverk medan vi ritade.

Efter det var det dags för lunch som bestod av favoritmaten köttfärssås och spaghetti. Sedan var det dags för sysslor där vi fick den stora äran att städa toaletterna. Lagom till att vi skulle cykla iväg mot träningen öppnade sig himlen och alla blev dyngsura under de sex kilometrarna vi cyklade. Väl framme hade regnet avtagit och solen sken upp i ungefär tre sekunder innan det började regna igen. Åskan mullrade även till.

Träningen var däremot lyckad där man antingen kunde välja att springa rakt genom flera grönområden eller runt på en stig. Sedan bar det hemåt igen och på trettio minuter skulle hela lägret duscha på sammanlagt sju duschar. Vilket gick bättre för vissa och sämre för andra.

Middagen bestod av ovanligt god panerad fisk och potatis. Sedan fick vi uppleva vår första lugna stund på hela lägret (45 min, då man ska vara inne på rummet och ta det lugnt) denna tid ägnade många till att ringa sina föräldrar. Kvällen avslutades senare med kvällsfika och andjakt/andslakt/andakt, sedan var det bums i säng!

Det var allt för oss/ Fam Pegasus

Sara, Isak, Karl, Ida, Hillevie

 

Lämna ett svar