Tjena, gokväll och go jul, idag gör kolakakorna bloggen.

Dagen började med ”room service!” som ledde till trasiga eluttag, krigsskador och många välta sängar. Efter att många behövt bädda om sina sängar blev det morgongympa ute. Under några minuter förvandlades vi till apor, cowboys och toaletter. Såklart vann kolakakorna överlägset.

Vi laddade upp med frukost för att kort efter bege oss mot kyrkan. Dagen till ära hade vi dop för Björn Björne Björnsson och Bert-Julius Ingvar Eskilsson. Samtidigt som dopen var den andra gruppen utanför och lärde sig några användbara ramsor, bland annat My Pony där det tillhörde en tvärball dans.

Efter konfaläsningen var det dags för lurre. Vi alla njöt av den konserverade potatisen och den fantastiska konsistensen på såsen. Grönsakerna stannade inte kvar i munnen länge. 12:30 rullade bussen iväg mot dagens etapp av Tjust 2-dagars. Alla var pigga och taggade på att göra ett bättre lopp än gårdagen. När alla var i mål kunde vi konstatera att syd såklart vann överlägset över nord, även att kolakakorna gjort en fantastisk insats. Innan bussen rullade hemåt blev vi bjudna på en energirik och bönfylld pastasallad.

På eftermiddagen var det dags för sysslor och några (någon) i kolakakorna hittade ett effektivt sätt att moppa och samtidigt spendera mer tid med Nora, #tvåflugoriensmäll.

På frågestunden blev det framsteg i kärleken mellan Hugo och Lisa när vi fick reda på att de duschar tillsammans. Sedan hade vi en otroligt magnifik och förbryllande bra andakt. Efter denna fantastiska och energikrävande dag ”somnade” alla klockan 22.

P.S: Odin och Olle har också börjat raida boendet på typ fett många prylar och har lätt fetaste rummet genom historien. / Olle

#nånikolakakorna #milf #stepsis #isakgillarbjörkar #jonathankanorientera #viskavältaerasängar #slemmiggröt #torramackor