Tjena, hallå, hej trötter här!

Vi får äran att starta igång denna bloggen i år vilket vi är glada för! Idag 18/6 anlände vi till Eksjö och checkade in på syd. Vi fick reda på vem eller vilka vi skulle bo med och vi fick våra rum. I rummen så låg våra fina fina läger tröjor som har hawaiitema med allt från bananer, blommor till blad. Sen fick vi själva göra vad vi ville som att packa upp, äta eller upptäcka Eksjö.

Sedan samlades vi och begav oss mot invigningen. Där fick vi se den briljant utförda lägerdansen av ledarna. Sedan skakade vi hand med alla på lägret. Så nu kan vi absolut alla namn… Efter invigningen begav vi oss tillbaka till boendet och gjorde namn leker. Leken var svårare för vissa och enklare för andra kan man lugnt säga. Efter lekarna hade vi en kort stund att packa upp ännu mer.

Runt halv 9 var det dax för våran första kvällsfika där det bjöds på mackor och saft. Där gjorde vi även våran första ramsa där vi tackade Jesus för maten. Efter det var det en mysig andakt med Jonathan. Där det spelades psalmer och vi bad en bön. Sedan var det dax att fixa i ordning oss för läggdags. Några av ledarna kom in i rummen för att kolla till oss och gav oss god natt kramar för dem som ville.

Detta var första dagen på detta läger så vi ser fram emot alla andra dagar här! Hoppas nästa grupp skriver lika bra blogg som oss så ni inte somnar! Tack och hej leverpastej! / Familjen trötter, Ebba,Maja,Filippa,Karl,Ebbe och Johan.

Lämna ett svar