Tjo bre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag började den fantastiska dagen med en mystisk väckning och en mystisk morgongympa som ingen i tydligen glömska grupp kommer ihåg. Sedan trallade vi i alla fall vidare till den ännu mer fantastiska frukosten av supermegagod gröt.

Efter det for vi vidare till kyrkan där några av våra nära och kära familjemedlemmar engagerade sig hårt. Sedan så var det all in med att fixa 100% legit leg till det stora partyt senare denna afton.

Nytt stycke

Efter mysstunden blev det slemormar med brunröra innan vi dansade vidare till föreläsningen med prällens låtsasbarn…. Oj så tokigt det kan bli. Det visade sig vara 2 härliga prickar (eller i alla fall in real life, inte via snapchat som vissa dvärgar var modiga att fråga om- Under tiden så hade vi memoreringstävling om Guds 10 budord som vi typ vann. Senare var det dags för potatis och kyckling, en stor favorit, innan förberedelserna för partyt startade då alla små dvärgar gjorde sig riktigt fina med fixat hår.

Det visade sig att våra härliga ledare även är traditionella, så det blev strikt marsch till partyt där dörrvakterna Gregor och en man med okänt namn vaktade den osynlige orten noga.

Sedan så fortsatte den megabra kvällen med 2 h av lökig dans och hopp. Det blev även tillfälle för många romantiska minuter av lugn musik där flera av våra frendos fick tillfälle att bjuda upp varandra till en mysig tryckare. Efter den extremt varma festen blev det framåt march till sjön där våra stora öron höll på att trilla av pga köldskador när vi hoppade i det vinterkalla vattnet. Sedan blev det sent kvällsfika innan läggdags. Andakten glömdes helt bort i partymoodet. Oj så tokigt det kan bli!!!!! Även om det var svårt att somna pga överhypning men sedan kunde även vi små slutna ögonen.

Goodbye forever kära läsare. Tiden som influenser var kort men vi har uppskattat den med hela våra hjärtan. Nu säger vi i Toker GOODBYE för en sista gång.

Tjolahopp i lingonskogen!!!!!!!

#Fredrika#LisaX2#Oskar#Jakob#Gustav