Introduktion av ledare!

 

Hej! Johanna Källvik Leufvén heter jag. En 21-årig tjej med dalsländska rötter men numera göteborgare där jag studerar industriell ekonomi.

Det här är mitt första läger som ledare och jag ska vara orienteringsledare under läger 2. Inom orientering så är väl det största och roligaste jag har upplevt när jag tillsammans med 2 fantastiska tjejer lyckades springa till oss ett JVM-brons i stafett 2019. Utöver det har jag även stafett-guld från EYOC 2018 samt brons 2017. På svensk mark är jag inte fullt så bra och har faktiskt aldrig tagit ett SM-guld, men däremot några brons och silver! Själv är jag givetvis även lite extra stolt över totalsegern i Swedish League som förstaårsjunior 🙂.

Avslutningsvis ska jag presentera en fun fact om mig själv och det var något jag lurade på länge. Till slut kom jag fram till att något lite roligt med mig är att jag alltid får ett vitt streck på näsan när det är sol på sommaren! Jag vet inte varför och har vi tur med vädret kommer ni märka av det under sommarens läger, vilket vi givetvis hoppas på!! ((;