Introduktion av ledare

 

Hej! Jag heter Nora Johansson och är 22 år. Det här blir mitt första år som ledare i Eksjö och jag kommer vara konfaledare på båda lägren. Jag är född och uppvuxen i Göteborg, där jag också bor, och det var min egen konfirmation som ledde till att jag ville fortsätta inom kyrkan. Trots att det är mitt första år som ledare i Eksjö är det absolut inte mitt första år som konfirmandledare, jag har bland annat varit ung konfirmandledare i min hemförsamling under flera år. Senare jobbade jag även som församlingsassistent i en församling, precis vid havet här i Göteborg. Där hade jag lite konfirmander och höll även en ungdomsgrupp.

Just nu läser jag till fritidslärare på Göteborgs universitet och planen är att senare utbilda mig till församlingspedagog.

En funfact om mig är att jag en gång i tiden ville börja med orientering, men den idén fick slopas efter att jag sprang vilse fullständigt på orienteringen i skolan. Hoppas att ni kanske kan lära mig att läsa en karta i sommar (eller vad man nu gör)?!

Ser förväntansfullt fram emot att träffa er!!