Söker konfirmationsledare

Sommarjobba på ett läger!

 

Vill du vara med och göra skillnad och arbeta på ett läger du sent kommer glömma? Då ska du ansöka till oss.

 

Om jobbet

Eksjö SOK arrangerar konfirmationsläger med inriktning orientering. Lägret arrangeras i samverkan med Svenska kyrkan i Eksjö församling. De senaste åren har ca 80 ungdomar konfirmerats var sommar på lägret. På lägret sker konfirmationsläsning växelvis med orienteringsträning. Utöver detta sker olika aktiviteter såsom bad, tävlingar lekar med mera. Som ledare bor du tillsammans med konfirmanderna på elevhem i Eksjö. Varje ledare har eget rum. Som ledare ingår frukost, lunch, middag och kvällsfika under hela lägret. Ledarna på lägret får reseersättning till och från lägret. I år arrangeras ett läger under sommaren där lägret är mellan 20 juni – 16 juli.

http://www.olkonfa.se/

 

Arbetsuppgifter

Som konfirmationsledare behöver du inte ha någon erfarenhet av orientering. Varje pass för konfirmationsläsningen har ett tema. Under konfirmations passen har undervisningen tidigare år delats upp i tre delar, en teologisk del, tillämpning och skapande. Detta för att konfirmanderna ska öva på olika delar. Du som konfirmationsledare kommer alternera mellan de tre passen utifrån tidigare erfarenhet och självsäkerhet. Som konfirmationsledare är du en förebild för att ge konfirmanderna en glimt av att leva som kristen.

Utöver konfirmationsläsningen har du som ledare ansvar för att väcka konfirmanderna, umgås med dem, få konfirmanderna att känna trygghet och glädje, hitta på aktiviteter och hålla i andakter på kvällen.

Att arbete på ett läger innebär att du förväntas ta ansvar under hela dagen och det finns inga fasta arbetstider.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är från 19 år och äldre, döpt och konfirmerad samt har erfarenhet utav konfirmationarbete. Du kan ha varit ung ledare, ledare i en konfirmandgrupp eller i ett konfirmandarbetslag.

Du behöver vara positiv, självgående, inte vara rädd för att prata inför en grupp ungdomar, se möjligheter och vara driven.

Som tidigare nämnt behöver du inte ha någon erfarenhet utav orientering.

 

Om anställningen

Lön sker enligt överenskommelse.

Läger 20 juni – 16 juli.

Ledighet under lägerperioden sker efter överenskommelse.

 

Ansök

Skicka CV och personligt till:  konfaeksjo@gmail.com

 

Vid frågor mejla eller hör av dig på 076–782 23 22

Jonathan Persson Dahl

Ansvarig Eksjö SOK