Fredag 8/7

Tja tja bloggen! Era favoriter från Lajka är tillbaka för en sista gång.
Gårdagen började med en väckning på norskt vis där ledarna visade sina norska kunskaper om hur man gjorde russe fys och självklart lite russe rave. Innan det bar det av mot den vanliga frukosten som alla vid det här laget vet vad det är. Kärlekens andra pärla stog i fokus under dagens konfa pass, vi hade frågestund med Åsa, skrev klart hjärtana med snälla saker om varandra som vi påbörjat dagen innan och vi intervjuade även random människor på stan där några fortfarande var skärrade från senast och därför inte vågade gå fram.
Lunchen bestig av köttsoppa som var perfekt för att senare cykla 22 km och en vägvals OL på det (inte). Den 40 min långa Cyklingen dit tog hårt på cyklarna då Emils och en sydares däck fick punka. På vägen hem var det många som hoppades på god mat och lugnstund. Maten levererade med carbonara och Daniels äpple paj men den lugna stunden vart en besvikelse då den plockades bort från schemat. Dock ersattes den med ett roligt sisu pass med Oscar där vi fick chansen att prova tänka som en banläggare. Väldigt bra och intressant enligt många. Efter sisun hann man inte göra mycket innan det var dags för kvällsfikat denna gång utan mögliga mackor. Det var sedan dags för en händelserik andakt där vi fick glass då vår Erika slog VM medaljören van dongen på tjust, det gjorde Johanna också men hon var inte lika dum som Erika som lovade oss glass. Till allas stora glädje fick vi äntligen våra frälsarkransar armband som vi nu hoppas ska ge oss tur.
Under dagen kom det även fram tråkiga nyheter om att 4 av våra kompisar kände sig sjuka o resten av oss fick ingen godnatt kram pga det(vi gråter).
Efter det var det dags för natti natti som några trotsade genom att sitta inne på andras rum, stackars dom som nu missar delar av morgondagens legendariska disco.
Natti natti påringt nu, nu hörs vi aldrig igen, ha ett trevligt liv puss puss från Lajka.