Läger Nord 4 juli – Andra kärlekspärlan och fulstafett

Hej Halloj!

Livet rullar på här i Eksjö och det är nu bara en vecka kvar.

Igår väcktes vi av ett luciatåg men vissa trodde att det var änglar och andra var inte medvetna om vad som hände. Vi traskade vidare mot gräsplanen för morgongympa. Det var olika stafetter där vi skulle tävla mot varandra i olika lag. Alla ville vinna!!!

På konfaläsningen var det dags för den andra kärlekspärlan. Vi skulle i de tre olika grupperna skriva på varandras hjärtan, skriva kärleksdikter, vilket vi var grymma på och så hade vi ett psalmbingo som Marie-Louise, kyrkomusikern höll i.

Till lunch blev det panerad fisk och potatis, riktigt smaskigt. Det var nu dags för sysslor och vi hade en riktigt efterlängtad tvätt. Efter Tjust var kläderna inte så rena.

Dagens träning var fulstafett. Det innebar en masstart med fulgafflade banor, alla hade inte samma längd. Vi klädde oss efter namnet och de flesta gick all in. Det är bara att gå in på våran instagram: eksjoolkonfanord19 för att se och njuta. Tyvärr var inte vädret riktigt på våran sida men vi var glada ändå. Det blev en lyckad träning som många uppskattade.

Till middag serverades korvstroganoff och ris. Och som alltid uppskattas maten mer av vissa och mindre av andra. Därefter var det lugn stund och 45 minuter senare dags för ett SISU-pass. Det var en genomgång av livelox från Tjust och Rasmus pratade och visade hur man skulle göra de ultimata vägvalen. Sedan avslutades dagen som alltid med kvällsfika, andakt och ett godnatt.

Det var allt för denna gången ses om en vecka när vi skriver vårat och konfans sista blogginlägg.

Ha de
/ Pumpa