Lördag 24 juni

Tjabba Tjena mittbena!!
Ännu en dag har passerat och vi blev väckta av VM-taggade ledare med fotbollsmusik. Morgongympan bestod inte av dans utan istället av ”follow the leader” aka Kristoffer.

Sedan efter frukosten lekte vi ”Kalle kaos” vilket verkligen var kaos då alla sprang runt och letade efter numrerade tallrikar och kastade tärningar. Trots en dålig start kom vårt lag tvåa.

Precis innan lunch var det dags för sysslor där vi fick sätta vår befinnande tvättkunskaper på prov. Till lunch blev det potatissallad och skinka och direkt efter stack vi iväg till träningen då vi åkte buss till Selo i Östergötland. Det var en momentbana i par där man kunde välja vad man ville träna på. Det var lärorikt och riktigt roligt. Sedan badade vi i Stora Sundsjön vilket var uppfriskande och enligt vissa svinkallt.

När vi kommit tillbaka till Eksjö åt vi en välförtjänt middag bestående av köttbullar och makaroner. Därefter hade vi fritid fram till kvällsfikan och efter det var det dags för dagens stora höjdpunkt, fotbolls-VM! De som inte skrek sig hesa under fotbollsmatchen skrek sig hesa ute på fotbollsplanen istället. I halvlek hade vi andakt och var taggade på resten av matchen då Sverige fortfarande var i ledning. Efter matchen gick vi och lade oss i våra sköna sängar.

//Lille skutt
(William, Oscar, Disa, Elsa E och Sigrid)

Lämna ett svar