Måndag 27/6

Hej alla fans!!!
Milou här. Dagen började med en lite annorlunda väckning. Det kom in tre små djungeldjur och en beväpnad jägare med vattenpistol. Vi blev beskjutna och innan man hann reagera hade de redan försvunnit. Sen var det dags att traska bort mot morgongympan och då fortsatte djungeltemat. Vi lekte apan i trädet och var i par med våra rumskompisar. Ludvig och Emil W stod som vinnare. Efter den otroligt fantastiska frukosten så fick vi stressa allt vad vi kunde till kyrkan. Eftersom ledarna hade glömt att låsa upp till våra cyklar. På konfa undervisningen så pratade vi om dop och fick döpa en docka. Då fick vissa visa sina otroliga kunskaper som både präst, faddrar och föräldrar. Dockan fick dock bruten nacke flera gånger. Speciellt av Elias som spelade pappa och vred dockans huvud ett helt varv. Så det är tur att det är ett tag kvar tills han blir pappa så han lär sig hur man håller ett barn.

Till lunch så blev det riktigt goda biffar, potatis och pepparsås. Efter det så gjorde vi våra fantastiska sysslor. Vi skulle tvätta våra kläder, men tyvärr så kom Johan sent och fick inte några kläder tvättade. För er som är oroliga över att Johan kommer lukta illa så kan vi försäkra er om att Johan fick tvätta, dock 5 timmar senare med hjälp av sin mamma via telefon. Efter det så började vi att förbereda oss till träningen. På PM så fanns det nämligen en klädkod, så färgglada kläder som möjligt. Linnea E. vann tävlingen med sina fruktansvärt fula tights och tröjan hon hade snott av Gustav eftersom den matchade med hennes tights. Träningen var slump-OL och kartan var helt bananas. Det va vissa kontroller som var felvända, andra kontroller hade inga höjdkurvor och sen var det även kontroller som man inte visste vad dom satt.

Efter träningen tog vi ett snabbt dopp på cirka 30 sekunder innan ledarna tvingade upp oss. Vi cyklade därefter till middagen där det bjöds på rester. Det fanns även vattenmelon men det var väldigt viktigt att man bara tog 2 för att annars blev Åsa lite sur. Efter middagen så var det dags för SISU med Vilma. De vi skulle göra var yoga och rörlighet. Ingen var särskilt vig eller som Arvid skulle säga…vi var stela som satan. Det bjöds på mycket klagomål på att det gjorde ont. Efter SISU-passet hade vi inlåsningstid (lugn stund). Efter det så käkade vi kvällis innan vi hade andjakt. Vi sjöng en rolig sång (ära till ditt namn) innan det var dags för frågelådan. Åsa läste upp alla frågor igen HURRA HURRA HURRA!!!!! Linnea E berättade även om incidenten som hade hänt kvällen innan. När hon råkade öppna toalett dörren när Gustav var på toa. Alla fick sig ett gott skratt även Gustav. Efter andjakten var det dags för oss att sova. Ledarna fick dock för sig att instagrama om deras jordgubbsfest. Vi blev väldigt avundsjuka eftersom vi var instängda och tvingade till att sova.

Hejdå nu måste ni tyvärr plågas med att läsa de andra familjernas blogg innan vi kommer tillbaka igen om en vecka. 😊