Söndag 26/6

Voff voff, Bolt här. Dagen började med ett glatt “god morgon, är du riktigt vaken än?” innan vi begav oss mot morgongympan som idag bestod av krabbfotboll där våning två och våning tre mötte varandra. Efter en spännande match slutade den 3-3 och vi begav oss mot de torra mackorna.
Nästan direkt efter frukost blev det en stressig rush bort till kyrkan och gudstjänsten där Alvar och Liam från syd var kyrkvärdar. Vi sjöng psalmer, där favoriten “ropa till Gud” hördes högst av alla och vi lärde oss genom den hårda vägen att oblaten inte är någonting man småäter på I kyrkan.
Vid lunch var Ove till allas lycka tillbaka, men det bjöds på rester och till nords besvikelse hade syd ätit upp alla potatisbullar så ingen tävling idag. Efter lunch var det dags för de vanliga sysslorna innan vi begav oss aningen lugnare mot kyrkan igen för att ha konfapass. Då lärde vi oss bland annat om hur man slår upp I bibeln, vi snackade om Gud och intervjuade eksjöbor om de var konfirmerade, varav en svarade “no, Im german” och NÅGON sa “ok thank you ändån”.
Till middag serverades det lax och till efterrätt blev det chokladbollar där några smörklumpar förekom. Efter middagen var det dags att kolla på ett efterlängtat VM I sprintstafett, men till någras besvikelse behövde de städa matsalen och missade de två första sträckorna av stafetten. Medan andra konfirmander hade dragit ut två sängar på andra våningen och satt och lökade framför TVn med det obekväma elementet som ryggstöd.
Efter det fina VM-guldet schasade ledarna in oss på rummen för en kort lugn stund på 30 minuter, senare var några iväg och tränade medan andra gick på promenad och la sig på gatan. Det förekom också en olycka där ytterligare en mobil åkte I asfalten. Sen var det kvällsfika och chill med gud, som bjöd på en överraskning, nämligen att Åsa läste upp alla dagens frågor under frågestunden och vi fick veta alla ledarnas förhållandestatus. Efter läggdags hände det lite saker på väning två, där rekordet på hur många personer som kunde gå på toa samtidigt slogs. Ännu senare under natten rullade Filip och hans tjej förbi I en grå volvo och ville ta ett snack med någon, ingen vet vem. Det var allt från Bolt idag, ses om en vecka.