Måndag 11/7

Hej hej! Snobben är tilbaka igen för sista gången.
Dagen började med att Saga kom och knackade på våra dörrar och väckte oss.
Sedan vad det av mot morgongympan som då var en morgonjogg som var till syd där vi fick köra imomhusorientering och väcka alla trötta sydare.
Sedan var de av mot konfan som handlade om hemlighets pärlan. O de var såklart lika roligt som vanligt. Sedan var de lunch o de blev makaroner och falukorv. Gott gott.
Efter lunchen var de stress hem till NORD för att packa till LM lång. Idag var busschauffören så snäll sä att bussen avgick ifrån NORD och inte ifrån sunkiga syd. När vi nästan hade kommit fram stod det några hundar mitt i vägen och skällde. Det gjorde att vi fick hoppa över ett mycket farligt staket och gå över en äng. Som tur var överlevde alla och vi kom till tävlingen. Efter tävlingen åkte bussen tillbaka till NORD och vi gick direkt till maten. Då fick vi rester men det var inte så många som åt på grund av GLASSMILA.

På glassmilan fanns 6 sträckor med en parallellsträcka där två personer skulle mata varandra. Varje sträcka var unik där man fick äta olika mängder glass med olika verktg. Man skulle äta sin mängd glass och sedan springa en runda runt huset. Om man spydde var hela laget diskat. Allt livesändes också på Instagram. Segrande lag blev tillslut syds ”Milfhunters”. Tvåa blev nords lag ”Grabbarna” som endast bestod av tjejer på tredje plats kom mixlaget ”Tormestorps IF”. Bra kämpat till Johan, Sofia och Andrea som spydde under sina sträckor.

Efter andakten ville ledarna ha oss i säng så fort som möjligt för den roliga överraskningen som kom senare. De sa först till tjejerna att det skulle ta ett nattdop. En stund senare gjorde de detsamma med killarna. När killarna kom fram till sjön så hoppade några tjejer fram ur buskarna. Badet var en idé som ledarna ska var riktigt nöjda med att de genomförde för det var mycket uppskattat av oss konfirmander.