Tisdag 9/7

Vi började dagen med att dansa lägerdansen med Saga. Sedan var det dags för frulle som tyvärr förstördes lite av att vi återigen inte fick någon oboy.

Efter det samlades vi i S:t Lars kapell för morgonbön och konfapass. Konfapasset handlade om döden och hur en begravning går till. Vi fick även en rundtur på kyrkogården där vi fick se många olika sätt människor har blivit begravda på.

Efter det lite sorgliga konfapasset käkade vi olika grytor till lunch. Direkt efter lunch cyklade vi till Skurugata för att spring lägermästerskap i långdistans. När alla hade kommit i mål efter en rolig bana cyklade vi hem igen, i regn fritt väder för en gångs skull.

Därefter var det dags för en rejält smarrig middag. Det serverades tacos med många goda tillbehör. Den lugna stunden efter middagen var riktigt skön efter långdistansen.

Sedan var det dags för sysslor som vi gjorde väldigt bra. Kort tid efter sysslorna gick vi och lämnade glassen på syd inför morgondagens glassmila. Vi käkade kvällsfika och hade andakt i S:t Lars kapell.

Dagen avslutades med avdelningshäng och sedan var det natti natti.

Hälsningar Hallonen