Torsdag 20/6

Vi startade dagen med morgongympa kl 07:30 ute på gräsplanen. Där lärde Thea oss årets lägerdans. Sedan åt vi frukost där den goda frukosten serverades. Efter att vi ätit frukost så borstade vi tänderna, för att sedan samlas i familjegrupperna där vi tillsammans hade en rundvandring runt elevhemmet. Vi lekte även tillsammans i grupperna, bland annat banankull och under hökens vingar kom. 

Till lunch serverades köttbullar med makaroner. Majoriteten kom överens om att det var gott. Efter lunch hade vi sysslor. Vi i Gojibären hade som uppgift att städa källarplan. Efter ett gott samarbete så blev städningen både effektiv och av hög kvalité. När vi var klara med sysslorna så hade vi fler lekar och de som ville hade även tid till att träna löpning, rullskidor, cykling eller bowling.

Efter det så åt vi middag. Stekt fisk med potatis var kvällens rätt och det smakade utsökt. Efter det så blev det lite familjetid, där vi i Gojibären skrev lappar som beskrev sig själv. Till kvällsfika så åt vi mackor och drack saft medans ledarna besvarade kvällens frågor, som handlade om allt från thaibuffér till lägertröjans design.

Vid kvart i nio så samlades vi utanför boendet för att tillsammans gå till kapellet där vi hade andakt tillsammans med Syd. En av våra ledare, Markus, läste en otroligt bra berättelse för oss som handlade om livets gång. Ett par lovsånger hann vi även med innan vi promenerade tillbaka till boendet för att göra i ordning oss för natten. Vid avdelningshänget så redovisade vi våra intervjuer som vi hade gjort med våra rumskamrater. 

Dagen avslutades med läger dansen vilket verkligen avslutade den på topp!