Torsdag 27/7

Vi började dagen med en härlig morgongympa tillsammans med Markus som kom tillbaka från en tids sjukdom. Vi körde en rolig fotlek för att sedan gå till bamba där vi käka frukost.

Efter det traskade vi iväg till kyrkan för ett roligt och lärorikt konfapass. Vi skapade en tinderprofil för Jesus och vi spelade även teater om olika profeter. Sedan åt vi lunch där det bjöds på gulaschsoppa. Efter gulaschsoppan så började vi med våran dagssyssla, vilket för oss i Gojjibären var att tvätta våra kläder. Det gick utomordentligt. 

Träningen var extremt mustig och temperaturmätaren på skidstadion stod på 29 grill. Som tur var fick vi bada och äta glass efteråt. Middagen var också god, där det bjöds på mjuk fisk och stenhårda potatisar. Eftersom vi på nord är mycket skötsamma så var alla inne i sina rum på lugna stunden, förutom Hannes och Hugo som charmerade ledarna ute i korridoren.

Kvällsfikat var minst sagt en otrolig upplevelse för alla närvarande, där två ledaren delade med sig av sina djupaste hemligheter. Tyvärr är hemligheterna väl bevarade hos oss på nord. ”Det som händer på kvällsfikat stannar på kvällsfikat” AlfaKing, 2024. Kvällen avslutades i vanlig ordning med andakt och avdelningshäng. 

Från Gojjibären till läsarna!