Torsdag 28 juni

Tjatja bloggen, Häxan Hia Hia här.

Dagen började med en tyst (skön) väckning eftersom att vi skulle kraxa för
Rebecka som fyller år(grattis!(conkraxulations)).
Morgongympan bestod av pepparkakskull och frukosten var som vanligt.
Sen hade vi morgonbön i kyrkan och konfaläsning med bekymmerslöshetspärlan i fokus. Vi fick ta bekymmerslösa bilder, strimla våra synder och dränka våra misstag.
Efter en god lunch bestående av pasta carbonara hade vi sysslor och vi skulle tvätta. Vi var inte lika förtrollande rena denna veckan, men efter ett simsalabim blev allt rent igen.
Träningen på eftermiddagen var en rolig momentbana i gassande sol och 30° varmt med momenten kompassrikting, attackpunkt, förenkling och kontrollplock. Vi häxor klarade av värmen bra tack vare våran magi.
Till middag serverades pannbiff och efter det var det äntligen dags för lugna stunden förutom en häxa som fick öva på att spela psalmer inför den kommande andakten i St:Lars kapell.
På kvällen var det dags för 6-kamp med grenar som buffa boll, inte nudda vägg och kasta vattenballong. Vi häxor var tyvärr inte enade utan blev uppdelade i olika grupper, men trots det kom 4 av oss på pallen.
Väl på andakten berättade prästen om de bästa platserna att skejta på i Eksjö och vi kraxade vackert till tre psalmer som en av häxorna kompade till.
Sedan blev det bums i säng och vi fick gonattkramar av våra härliga ledare. På rummen var det varmt, men vi sov gott ändå.
Abrakadabra, simsalabim
Häxorna Hia Hia
Smilla, Alva, Kajsa, Melvin, Elin och Eskil.

Lämna ett svar