Läger Syd 11 Juli

Halloj, nu är det Harrboy’s tur igen

Idag blev vi väckta av att ledarna kom in och hyschade, väldigt förvirrande. När vi sedan kom ut till morgongympa fick vi dock svar på den konstiga väckningen, vi skulle köra tysta leken. Det gick alldeles utmärkt tills dess att ledarna började kittla oss. Det förekom även en och annan dinosaurie.

Sedan åt vi den traditionella frukosten, väldigt trevligt. Sedan var det dax för konfaundervising. Vi samlades i kyrkan för morgonbön och gick sedan till våra grupper. Idag skulle det ha handlat om hemlighetspärlan, men eftersom Martina var sjuk så fick vi leka roliga lekar istället. Vi satte även ihop trosbekännelsen och ritade var sitt ord ur den. Vissa ritade väldigt ordagrant, medan andra lät kreativiteten flöda.

Till lunch åt vi en god pyttipanna med stekta ägg, väldigt gott. Efter det fick vi äran att städa toaletterna, vilket alltid är kul. Sedan åkte alla ut på träningen förutom dom som inte kunde cykla. Träningen idag var en så kallad fulstaffet. Det var en gafflad masstart där gafflarna inte var rättvisa. Det var både jobbigt och svårt. Cykelfärden hem genomfördes utan problem. De flesta åkte då till campingen och badade. Middagen idag var spaghetti och kött med ägg runt, med andra ord schnitzel. Efter maten hade vi en lugn stund vilken kanske inte var så lugn för vissa. Sedan hade vi ett SISU-pass med Assar, det handlade om mental träning. Vi fick föreställa oss bland annat vårt kök och att äta ett äpple. Vissa blev olyckligtvis omplacerade. Efter det åt vi det vanliga kvällsfikat, idag lite fler vita bröd än nödvändigt. Vi avslutade dagen med en härlig andakt med Madde. Hon spelade den brutala Mördarkajsa’s polska.

hälsningar från harryboy aka Ida, Philip, Martin, Malin och Emil ❤

Lämna ett svar