Läger Syd 13 Juli

Hejsan svejsan nu är det unicorn attacks sista gång att skriva

Dagen började med att vi sjöng för Isak som fyllde år denna dag. Därefter följde morgongympa där Isak fick bestämma vad vi skulle göra. Han bestämde att vi skulle köra ninja och tysta leken samtidigt. För de flesta gick det dock sådär men det gick bättre för andra. Sedan var det dags för den vanliga  frukosten och sedan gick vi till kyrkan för morgonbön. Efter det gick vi iväg till församlingshemmet  där vi jobbade med frälsarkransen i våra tre grupper för sista gången. Pärlan i fokus idag var uppståndelsepärlan. Vi pärlade kors, fick information om svenska kyrkans unga och gjorde värderingsövningar.

Lunchen vi sedan åt var en underbar, fantastisk, smarrig och utsökt panerad fisk. Sedan var det dags för sysslorna och som ni säkert kan räkna ut hade vi toaletterna. Efter det var det dags för den efterlängtade mossfotbollen/rugbyn. Mossen var en välupptrampad mosse sedan nord använde den veckan innan. Det uppstod även en hel den brottningsmatcher vilket ledde till att vi blev mycket leriga. Alla var sedan tvungna att bada i den varma sjön innan vi kunde cykla hem.

Till middag valde många att gå och äta pizza i parken för att fira Isak. Det var supermysigt och när vi hade ätit upp lekte vi i lekparken. Dom son inte följde med åt lasagne som också smakade bra. Klockan sex var alla tillbaka på sina rum till den lugna stunden. Sedan var det fri tid tills kvällsfikan. Därefter följe en kvällsmässa i s:t Lars kapell istället för andjakt. När vi kom hem var det bara att hoppa i sängen direkt.

Hälsningar från unicorn attack, alltså Gabriel, Hugo, Hanna, Olivia och Erik.

Lämna ett svar