Ledarpresentation Jonathan

Tjena!

Jag heter Jonathan Persson Dahl och är 28 år. Jag tror att det blir mitt 7 år som jag är med dock lite oklart. Svårt att hålla koll haha. På lägret kommer jag vara lite allt till allo. Jag är huvudledare för lägret och det är mig som ni pratat med om ni ringt eller skickat mejl. Jag kommer att vara med på både konfirmations och orienteringsdelen.
I dagsläget har jag precis tagit examen som församlingspedagog i Svenska kyrkan men har kommit fram till att det nog är präst jag vill bli, så studierna fortsätter. Förövrigt arbetar jag med lägret några timmar i månaden året om.
Utifrån meriter inom orientering är de väldigt få men har en etappseger på O-ringen och en andra placering på en etapp på O-ringen. Utifrån konfirmationsdelen har jag arbetat med som konfirmationsledare sedan jag var 15 år så där så har hunnit med lite mer.

Jag ser mest fram emot att äntligen få starta igång lägret och att få träffa alla konfirmander och ledare! Nu har det varit så mycket planering så jag längtar tills det drar igång.

Min bästa superhjälte är nog He-man!

Nu räknar vi ner till lägret startar!