2 juli

Hej nu är det Belle här igen!

Denna morgon vaknade vi av ett hot som löd ”är ni inte ute om x antal minuter så måste ni städa minibussen!”. Och eftersom vi är så duktiga så vet nu 20 personer från nord hur man städar en minibuss.

Som morgongympa var det katten och råttan som var samma sak som prinsessan och Draken minus skrik. Efter det så var det dags för frukost som inte var något extra ordinärt utan bara gröt med mackor. Klockan 10 ringde kyrkklockorna in för en sommarmässa med avtackning för diakon Torlott. Till lunch blev det lägrets första soppa som var gulasch+pasta+bröd. När alla var mätta begav vi oss tillbaka till boendet för de vanliga sysslorna.

Tillbaka i kyrkbänkarna blev vi indelade i 10 grupper blandat med syd och i dessa grupper skulle vi komma på olika draman. Dessa draman byggde på olika bibeltexter. Vi fick då bland annat besök av en tävlingsinriktad mamma och Gustav Bergman.

Eftersom orienterings VM är årets höjdpunkt träffades de allra ivrigaste hos syd och kollade live. Grattis till Sverige som såklart krossade allt motstånd.

Så fort Helena Jansson stämplat i mål rusade alla till matsalen för att äta köttbullar och makaroner. Precis som förra söndagen. Efter den goda maten var det dags för bestraffningen av de morgontrötta. Den lugna städningen spårade ur till ett inbördeskrig. Det började med ett ”stillsamt” vattenkrig där alla var mot alla. Några tjejer var dock inte trötta på vattnet utan gick in på badrummet och åkte rutschkana. Där fick de idéen att busa lite genom att vända på alla killars sängar. Det var dock inte så uppskattat utan de fick tillbaka allt+lite till.

Sen var det kvällsfika och andakt som avslutades med Barbie girl. Hampus hade dock lite shopping behov och spenderade hela 1200kr på 2 minuter.

Hade gött
Siri, Kajsa, Jennifer, Hampus, Felix och skönheten själv Emelie.

Lämna ett svar