Läger Syd 2 juli

Hej alla fans, nu är det Harry Boy som bloggar igen.
Morgonen började med att ledarna väckte oss för tidigt, inte så nice. Då vi ska ha sovmorgon på söndagar. Morgonsgympan idag gick ut på att sitta i jägarvila utomhus mot husväggen så länge som möjligt,  vår älskade familjemedlem Martin vann.  Sedan åt vi vår samma gamla frukost. Under frukosten fick vi veta att nord behövde städa två minibussar eftersom vi har vunnit över dem i samtliga tävlingar.
Sedan gick vi till kyrkan för att gå på högmässa. Det var kul att sjunga men de drog ut på tacktalen till Tov-Lotte  som skulle gå i pension. Det var fin och roligt i 2 minuter sedan blev det lite segt då det pågick i 30 min.
Det var gulaschhhh soppa (Sixten style) till lunch. Nord var där före oss och fiskat upp allt i soppan, så vi endast fick smaksatt vatten.
Efter lunchen var det sysslor, då hade hjulet av sysslorna gått runt ett varv och vi fick äran att städa toaletter och duschhhhar igen   :-)…
Nästan alla åkte till Dollar Store efter sysslorna, och fick lite bråttom tillbaka till kyrkan. Några gjorde ordentliga kap, tex en plastmegafon.
Sedan gick vi tillbaka till kyrkan och det här gången skulle vi tolka olika bibeltexter och göra små draman om dem. De skulle sedan spelas upp för alla. Då sattes våra skådespelarkunskaper på spel. Nästan alla hade ett orienteringsperspektiv, så som en Jesus i foppatofflor till en vilse  tioåring utan karta.
Senare på eftermiddagen kollade hela syd och några nordare på orienterings- VM och denna gången var det sprintstaffet, då Sverige vann!!!
Till middag blev det makaroner och köttbullar, fast vissa missade den goda maten då de valde att äta kebab i stället.
Efter middagen så återvände vi till boendet för att leka maffia. Vi fick höra berättelser om mördare, peddo-per och peddo-pernilla.
Sen fick vi den vanliga kvällsfikan med gummibröd och saft.
Dagen avslutades med en andakt och sedan läggdags.
Hejdå, vi ses nästa måndag igen. Hälsningar Harry Boy (Ida, Malin, Emil, Philip och Martin)

Lämna ett svar