Fredag 13 juli

Goddagens kära läsare.

Idag är en sorglig dag för idag är den sista dagen på lägret och vi skriver det sista blogginlägget.
Vi väcktes av ett kris- och paniklarm från Kristoffer men som tur var brann huset inte ner. På morgongympan dansade vi lägerdansen och sedan åt vi den sedvanliga frukosten. Många var tröttare än vanligt då vi hade varit hos syd och ställt till med lite bus.
Klockan 9 bar det av mot kyrkan där vi gick igenom hela konfirmationen. Vi tränade på att gå in, sätta oss ner samtidigt, vår redovisning samt handpåläggningen.
Innan lunchen var det fotografering med konfatröjorna tillsammans med syd. Såklart blev vi förtrollande snygga. Till lunch bjöds det på fisk – som efter pranket är syds favorit…
Sedan fortsatte repetitionerna i församlingshemmet då vi tränade på redovisningarna igen och kraxade vår fina lägersång som ni kommer få höra på konfirmationen.
Vi hade lite fritid innan middagen då vi bl.a cyklade till dollar store och bakade. Till middag serverades tacos, vilket gjorde många glada. Efter den lugna stunden var det speed dating med TinderÅsa och Emmelie som ledde till fyra perfect matches! Av de flesta upplevdes det dock lite stelt…
Sedan var det kvällsfika och den sista andakten med bara Nord, och efter andakten bäddade de flesta konfirmanderna in sig i andaktsrummet och korridoren för att sova tillsammans. Dock blev det inte så mycket sömn av det hela.
För att sammanfatta hela lägret har det varit några fantastiska veckor som vi aldrig kommer glömma. Vi har lärt känna många nya människor som vi kommer sakna. Som tur är ses ju de flesta på oringen!
Adjö, Farväl, Goodbye. Nu flyger vi tillbaka till trollskogen.
Häxorna Hia Hia
Alva, Kajsa, Melvin, Eskil, Smilla och Elin

Lämna ett svar