Läger Syd 13 Juli

Tjena, Bredsida här!

Väckningen idag var ingen hit då vi fick reda på att Nord hade prankat oss och vi fick lov att städa. Nords prank var såklart inte lika bra som vårt. Det dom gjorde var att lägga fisk, tamponger, havregryn och sirap lite här och där i vårt boende. Men som vi sa var Nords prank inte riktigt lika bra som vårat då dom blev upptäckta av ett gäng Sydare som attackerade med vattenpistoler så dom inte hann klart. Men efter det var allt som vanligt och vi begav oss mot frullen. Väl tillbaka från frukosten möttes vi av den härliga doften av fisk och det var bara att fortsätta städa.

Efter det gjorde vi lite grejer som vi tyvärr inte kan berätta allt om för er. Vi tränade alltså inför vår legendariska redovisning som ni får se på söndag. Efter en lång tid av övning och förberedelser var det dags för våra älskade sysslor. Som ni säkert redan vet hade vi idag toa och dusch vilket var lite extra jobbigt idag eftersom det var där Nord prankade oss mest.

Sen vart det lite smått stressigt då vi skulle bli fotograferade alla tillsammans med våra konfatröjor. Efter det käkade vi lunch bestående av lax, potatis och sås. Vilket smakade riktigt bra! Sen var det kyrka på schemat då vi åter igen övade inför konfirmationen. Det gick riktigt bra och vi är helt redo inför söndag. Eftersom det gick så bra fick vi mer fritid på eftermiddagen. Den uppfylldes av fika, bad och vattenkrig.

Sen var det äntligen middag som var mycket uppskattad då det äntligen var tacos på menyn. Efter middagen var det som vanligt lugn stund då nästan alla var på sina rum. Sen drog ett stort gäng iväg för att spela fotboll, det var skitkul. Nästa på schemat var kvällsfika som smakade lika bra som vanligt. Under kvällsfikat berättade ledarna även att alla som vill får sova i andaktsrummet, detta blev väldigt uppskattat av många. Under kvällen var många med och lekte sanning eller konsekvens där vi även fick några tillsägningar av Assar eftersom han gärna ville sova till skillnad från oss andra….

Dagen får 10/10 fiskar!

Detta är tyvärr sista bloggen☹ Hoppas ni klarar er ändå

Hälsningar Familjen Bredsida bestående av Olle.E, Edvin, Ella, Emilia, Rut och Elin

 

Lämna ett svar