Halloj bloggen Nasse här

Igår väcktes vi av ännu väldigt okreativ väckning. Åsa hälsar att det var eftersom hennes telefon inte kopplade till högtalaren. Efter det så gick vi mot morgon gympan och lekte bleckfisken där Ola vann. Sen begav vi oss mot matsalen och åt en smaskig frukost.

Vi hade sedan en gudstjänst där syd ledaren Fanny besökte oss. Där efter hade vi sysslor. Vi i Nasse tvättade för sista gången. Vi begav oss sedan mot lunchen där det blev falukorv och makaroner. Efter lunchen fick vi lugn stund.

Sedan gick vi till aulan och hade konfa där såg vi på filmen en oväntad vänskap. Därefter så drog många av oss till fotbollsplanen och spelade fotboll. Innan vi gick och åt stenhård potatis och lax med sås.

Sedan så lekte vi lekar med Thea. Som de flesta uppskattade vi filmade sedan in en hälsning till Sara och Pierres tjugonde bröllopsdag. (Theas föräldrar) Efter det gick många ut och sprang sedan möttes vi alla på campingen där vi badade för fullt.

Efter badet var det dags för kvällsfikat där de som gick genom häcken fick plocka undan. Efter kvällsfikat var det läggdags och var vi gjorde under natten får ni höra om imorgon.

Tjing tjong flaggstång// Nasse