Hej svejs, Hattmakaren här

Hej svejs, ditt fula fejs.

Det är dags för hattmakaren att sammanfatta gårdagen. Vi blev väckta av ledarna som hade house cleaning i våra rum. Som vanligt blev några sängar välta. Sedan var det morgongympa med en något försenad midsommardans runt den vackra stången. Och vi fick följa en jävligt jobbig låt med en massa knäböj. Efter det var det frulle och sedan gudstjänst med Fanny, samt Åsa och Thea från Nord. Efter en härlig gudstjänst blev det fritid fram tills lunch.

Till lunch hade Ove lagat makaroner och falukorv, mmm … Sedan var det lugn stund aka sovstund. På konfapasset blev vi sedan uppdelade i grupper och skulle göra nyhetsrapporter av Jesus sista dagar.

Sedan var det middag med lax, potatis och sås och det var en skandal för vi fick inte vattenmelon. Härnäst var det dags för sysslor och vi hade hand om allrum som vanligt. Efter det stod brännboll på schemat, men det blev till fotboll och bad istället. Sedan var det mumsigt kvällsfika för att fira Lisa. Det bjöds på hembakta frallor och kärleksmums.

Efter det var det frågestund och denna gången var det hela 18 miljoner frågor i potten. Frågorna handlade mycket om relationsstatus och Erik var överhypad så han fick inte vara med. Efter alla frågor blev klockan mycket så andakten fick bli kort. Sedan var det läggdags och ungefär hälften gick och la sig.

Ching Chong, nord är fulla.