Hej och välkomna till bloggen som idag skrivs av de bästa, generösaste, snyggaste, coolaste, mest superba och underbaraste familjen Thor.

När vi sitter och skriver det här så får vi även sitta och mumsa på Åsas två år unga kakor.

Dagen började med att alla blev väckta med dramatiska bankar på deras dörrar av fanjunkaren. Han tog med oss ut på en underbar morgonträning, där vi belönades med mycket jägarvila och armhävningar. Fanjunkaren var här för att läxa upp oss då många konfirmander hade varit ute på en liten promenad natten innan. De som inte var trötta (Pontus och Jonatan m.m) valde att stå i lite extra jägarvila efter passet. Alla var extremt hungriga efter fysen men Thea lärde oss en extremt rolig klapplek innan vi fick äta frulle. Frukosten var väldigt extraordinär då vi fick gröt och mackor med en otroligt god  hempressad juice. 

Efter frukosten så följde vi vårt vanliga schema med andakt och konfa. Vi började planera inför våran konfirmation med pjäser och förböner. Pontus, Harry och Ivar har börjat skriva på en underbar förbön. 

Efter konfan så drog vi till lunchen, på väg dit så gjorde Noah ett förstklassigt bra försök till mord på Jonatan, han är fortfarande bitter över hur det gick. Till lunch fick vi till allas glädje den otroliga, guld värda pannbiffen, riktigt go. 

Sysslor stod på schemat efter lurren och vi i Thor skulle tvätta, det gick riktigt bra om man bortser från att vi hade en lite för stor mängd med tvättmedel.

Stressande efter sysslorna så skulle vi cykla iväg på träning men de bästa fick åka buss (riktig lyx). Träningen bestod av bomteknik vilket utfördes i par och vi i Thor tror att alla hade riktigt kul. Väl ute på banan så fanns det ett riktigt tufft moment som bestod av ett elstängsel. Vi såg många fina tekniker, genom, över och under. Elia gjorde det antagligen bäst med tekniken att trycka ner staketet med sin karta och sedan hoppa över. Andra lyckades inte riktigt lika bra, Hannes skulle ta sig igenom staketet men fick värsta stöten i ryggen. Vi fick svalka oss med att snabbt dopp i sjön efter träningen. 

Middagen bestod av potatis med överkokat fläsk i en läskig sås. Inte älskad av alla men den var acceptabel. Vi smälte maten med lugn stund.

På sisu passet så fick många lära sig mycket om skador, hur man ska behandla dem och hur man kan förebygga dem. Vi fick testa att linda varandras fötter, det var strålande, bästa passet hittills, enligt alla, tycker Pontus. 

På kvällsfikat så firade vi Majas födelsedag med rulltårta och sång, rulltårtan var av smaken choklad och den var utsökt enligt Tim, det spelades även kort och annat kul. 

Torkan på andakten håller i sig, det ända roliga som hände var att Baier fick en ny tjej. Vi fick sjunga många härliga låtar, bland annat ”Tommy tycker om mig”. Vi fick även besök av katten Gudrun, han är väldigt ståtlig med en luden svans. 

Innan läggdags så var det en dramatisk fotbollsmatch i korridoren, det var väldigt hetsigt för alla som var inblandade men det slutade i fred och en mysig gruppkram. 

Från oss alla, till er alla, sov så gott och dröm söta drömmar.

// familjen Thor