Hejsan hoppsan kaninerna här igen!

Dagen började med att vi blev väckta av ledarna med musik som vanligt. Sedan gick vi gemensamt till den stora gräsytan där vi dansade lägerdansen och sjöng en bön. Sedan var det dags för det goda gröten idag igen, mums.

När alla var mätta och belåtna gick vi tillbaka till boendet för att ha konfaläsning, då vi hade nattpärlan var vår uppgift var att gå till kyrkogården och hitta olika gravar, tex äldsta graven och barngravar. Sedan tog vi oss tillbaka för att fortsätta konfan på lägret då vi pratade om vad vi sätt. När klockan slog 11:30 var det dags för lunch,  där det bjöds på en god panerad spätta med potatis.

Efter lunchen genomfördes sysslorna och sedan gick vi bort mot campingen på den stora fotbollsplanen där det väntade en rad olika aktivitet. I två lag slogs vi om segern, i bl.a. capture the flag och spökboll. Innan den smarriga tacosen körde vi vattenkrig där alla blev väldigt blöta (även några av ledarna).

Efter middagen var det dags för lugn stund innan en spännande fotbollsmatch väntade på tv. Vissa valde även att träna en stund under matchen. Efter den Svenska seger blev det kvällsfika då de goda bröden äntligen hade återvänt!

Kl. 21 samlades vi utanför boendet för att ha andakt. Under andakten besvarades frågorna från frågelådan och vi sjöng bl.a. när vi gräver guld i USA, då ledarna inte tyckte vi kunde den tillräckligt bra. Vi tränade även in en låt som vi skulle sjunga till syd dagen efter, som ni kan se på Instagram: Eksjoolkonfa. Utmattade efter dagen gick vi och la oss för ännu en god natts sömn.
Hälsningar från delar av familjen kanin.